Trainingen

De trainingen van Dutch IT-channel Academy onderscheiden zich door een puur praktische insteek. Het gaat tenslotte om úw functioneren in de dynamische wereld van IT en telecom. U wilt concrete resultaten. Geen (academische) uiteenzettingen, analistentaal of uittreksels uit whitepapers, maar heldere, uitvoerbare adviezen van trainers die bogen op een enorme hoeveelheid marktkennis en vooral praktijkervaring.

Cursisten van Dutch IT-channel Academy profiteren van een excellente markt- en businesskennis, zorgvuldig geselecteerde business tools en de omvangrijke 'hands-on ervaring' van onze trainers. Daarmee kunnen zij een praktische en concrete roadmap samenstellen voor het realiseren van hun ambities in de cloud-industrie en de 'as-a-service'-wereld. 

Voor wie?

De masterclasses zijn speciaal samengesteld voor het operationeel management bij IT-organisaties als ISV's, distributeuren, VAR’s en IT-resellers, en voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het commercieel en operationeel management. Onze masterclasses zijn in het bijzonder geschikt voor professionals die het eigen cloud-aanbod (verder) willen ontwikkelen en operationaliseren.

Onze trainingen

Bekijk hier onze beschikbare trainingen en meld je direct aan.