Devops Awareness (DOA-01) - 1 dag training

DevOps is hot! Maar wat is het eigenlijk? Komt het slechts neer op het inrichten van teams met development- en operations-medewerkers? Moeten we ons richten op tools? De DevOps Awareness training biedt je in één dagdeel een breed overzicht van DevOps!

Vraag aan 10 verschillende mensen wat DevOps is en je krijgt 10 verschillende antwoorden. Daarom behandelen we DevOps in deze korte, awareness training vanuit zo veel mogelijk verschillende gezichtspunten.
Tijdens de training gaan we in op zaken als Continuous Integration, Continuous Delivery, Continuous Deployment, Cultuur, Transparantie en Starten met DevOps. Bovenal is  het een manier van werken, een set aan afspraken en een gedragsmethode waar de nadruk ligt op samenwerking en communicatie tussen software engineers en andere IT specialisten.

Resultaat

We laten je de twee kanten ervaren van een IT-organisatie en we laten je voelen waarom DevOps zo belangrijk gaat worden. Met korte oefeningen worden de DevOps elementen voor samenwerking, communicatie en andere aspecten uitgelegd. Een nieuwe, bijzondere kijk op de it-omgeving. Na deze sessie begrijp je de nieuwe omgeving en kan je praten met iedereen in die omgeving.

Doelgroep

De DevOps Awareness training is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in IT-Development en IT-Operations, zoals IT-managers, Service medewerkers, developers, QA, Testers, Scrummers, Service desk en alle andere it-ers.

Voorkennis

Bekendheid met Agile, Scrum, Lean en ITSM is een pré, maar niet noodzakelijk.

Inhoud

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Wat is DevOps?
  • De evolutie van software ontwikkelaars
  • Agile ontwikkeling
  • Continuous Integration & Deployment
  • Energy, Quality & Agility
  • Cultuur en gedrag

Duur

1 dag

Klik hier voor inschrijven en meer informatie

Klik hier voor algemene voorwaarden 

Waarom Dutch IT-channel academy

Verbreed je netwerk

Unieke masterclasses