Certified Ethical Hackers (CEH), 5 daagse training

Certified Ethical Hackers (CEH), 5 daagse training

Certified Ethical Hackers (CEH), 5 daagse training

Certified Ethical Hacker (CEH v9)

Cursusbeschrijving

Een ethical hacker is een professional die de denk- en werkwijze van hackers kent en gebruikt om systemen of netwerken te beveiligen. Na het identificeren van zwakheden, gebruikt een ethical hacker zijn vaardigheden om de organisatie veilig te stellen. Na deze training weet u hoe kwaadwillende hackers, sniffers en phishers proberen in te breken in uw organisatie. Door hun wapens te leren gebruiken, wordt uw verdedigingsstrategie intelligenter. 

De Certified Ethical Hacker (CEH) training is de meest actuele en diepgaande security training in zijn soort en is platform- en productonafhankelijk. De opleiding wordt afgesloten met het CEH examenvan EC-Council. Het CEH certificaat staat internationaal bekend als een waardevolle aanvulling op Microsoft, Cisco of Linux certificaten. 

Doelgroep

De CEH training is bedoeld voor systeem- en netwerkbeheerders, testprofessionals, applicatiebeheerders, webbeheerders, IT managers, security managers en IT auditors die de beveiligingsproblematiek offensief willen aanpakken door te leren denken en werken als een hacker. Deze training is ook voor technisch management zeer interessant. 

Resultaat
De CEH opleiding is zeer intensief en is gericht op begripsvorming en praktijkervaring. U ontvangt een studiekit bestaande uit een grote hoeveelheid theoretische en praktische tools (10 GB). U werkt in een interactieve omgeving waarin u leert scannen, testen, hacken en veiligstellen. Elke module wordt afgesloten met een uitleg hoe de behandelde stof toepasbaar zou zijn in een penetratietest. De opzet van deze training is zoveel mogelijk hands-on. 

In principe heeft u geen voorkennis nodig om aan de CEH training te kunnen deelnemen. Enige kennis van IT security is echter wel een pré. De voorkennis hangt af van de vraag waarom u de CEH training wilt volgen. Wanneer u de training wilt volgen ter verbreding of verdieping van uw IT security kennis of awareness, dan heeft u geen specifieke voorkennis nodig. Wanneer u van plan bent om na de CEH training op zelfstandige basis penetratietesten uit te voeren, dan is dit zonder voorkennis/technische achtergrond niet mogelijk. Tijdens het intakegesprek, voorafgaand aan de training, zal de trainer gericht advies geven over uw individuele voorbereiding.

Inhoud

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 

-        Introduction to Ethical Hacking

-        Footprinting and Reconnaissance

-        Scanning Networks

-        Enumeration

-        System HackingTrojans and Backdoors

-        Virusses and Worms

-        Sniffers

-        Social Engineering

-        Denial of Service

-        Session Hijacking

-        Hacking Webservers

-        Hacking Web Applications

-        SQL InjectionHacking Wireless Networks with Tools

-        Evading IDS, Firewalls and HoneypotsBuffer

-        Overflows

-        Cryptography

-        Penetration Testing

Examen

Het Engelstalige CEH examen wordt afgenomen op de laatste dag van de training. Wanneer u slaagt, ontvangt u de internationaal erkende CEH certificering van EC-Council. 

Duur

5 dagen

Klik hier voor Inschrijven en meer informatie

Klik hier voor algemene voorwaarden

 

Waarom Dutch IT-channel academy

Verbreed je netwerk

Unieke masterclasses